Pinjara Khubsurti Ka – 137. epizoda - Omkar je opsednut bebom!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 137. epizoda – Omkar je opsednut bebom!

By  | 


U drugoj prostoriji, Majura govori bebi da će ubediti njenog oca i onda se zaprepasti kad u glavnoj dvorani kuće zatekne Omkara i nekog radnika kako farbaju sva ogledala i stakla po stanu u crno. Majura ga pita šta to radi i naziva ovo slepom verom, sektom. Omkar izjavljuje da je on jako religiozna osoba i da ne sumnja u reči Guruma; zabranjuje joj da gleda svoje lice sve dok se dete ne rodi, uplašen je da bi samo pogled na taj ožiljak bio štetan. Majura ga opominje da će ona videti svoje lice na nekom drugom mestu ako već neće u kući. Ona se seća njegovog ranijeg opresivnog ponašanja i pita ga zar će je ponovo zatočiti u kavezu. Omkar odgovara žustro da će je ponovo staviti u kavez ako bude moralo, samo neće dopustiti da išta šteti njegovom detetu. Majura naziva sebe glupačom da mu poveruje i da mu oprosti: ranije je bio opsednut njenom lepotom, a sada bebom. Omkar tvrdi da se samo brine za svoje dete i pita je zar nema prava na to. Majura ga podseća da je platila žestoko zbog njegove tvrdoglavosti. Njegovi potezi nju guše i treba joj prostora, ona želi da ode iz kuće. Omkar poludi i počne da se buni, ali Majura zove oca da dođe po nju. Akileš govori Sureki da muškarac kao Omkar nikad ne može da se promeni: jednom pogreši, opet će. Sureka se moli za Majurinu sreću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site