Pinjara Khubsurti Ka – 163. epizoda – Tara sazna istinu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 163. epizoda – Tara sazna istinu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 163. epizoda – Tara sazna istinu!
Majura gleda kako Omkar daje novac Megi, a ona mu govori da samo nastavi tako, a ona će zauzvrat da mu otkriva sve Majurine planove. Majura se suoči sa njima. Prebaci Megi kako ju je debelo izdala. Zgrožena je što ju je izdala zbog novca. Mega veli da joj je trebao novac, ona joj ga nije dala, pa je morala nešto da uradi na svoju ruku. Ona potom kaže Omkaru da je Majura sad njegov problem i nonšalantno ode. Majura govori Omkaru da neće uspeti da je razdvoji od ćerke. Omkar ode nakon što kaže da ga niko ne može pobediti.
Sanđaj se izvinjava Majuri zbog onoga što je uradila Mega. Majura zna da on to ne bi dozvolio da je znao šta Mega namerava.
Tara je pronašla Majurinu sliku i kaže Omkaru da ne želi da bude daleko od njene Pari Ma.
Majura ima neki plan. Ima neke postere i fotografije.
Narednog jutra, Omkar se sprema da odvede Taru iz grada, ali Majura je ispred njegove kuće sa ljudima i novinarima i protestuje. Želi da joj se vrati njena ćerka. Tara čuje kako se napolju Omkar i Majura raspravljaju. Majura govori svima da je ona Tarina majka i da ih je Omkar razdvojio pre 5 godina, te da ju je lagao da je ona mrtva. Tara je u šoku i plače. Videla je njihovu fotografiju sa venčanja. Omkar stavi Taru u kola. Majura stane ispred kako bi ga zaustavila. Njena porodica je uz nju. Omkar je tvrdoglav, samo što ih ne pregazi. Tara mu vikne da stane jer će povrediti njenu majku. Omkar se šokira jer je mala saznala istinu. Tu dolazi policija. Oni kažu Majuri da ne može da protestuje na privatnom posedu. Neke žene podržavaju Majuru. Manđiri laže kako je Majura psihički nestabilna, te da je otela malu. Ne mogu joj poveriti Taru. Majura je zgrožena njenim lažima i odluči da preduzme nešto. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno