Pinjara Khubsurti Ka – 40. epizoda – Mega huška Omkara u vezi Majure i Pijuša!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 40. epizoda – Mega huška Omkara u vezi Majure i Pijuša!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 40. epizoda – Mega huška Omkara u vezi Majure i Pijuša!
Prevod: Sebas

Majura plače, dok se Mega i dalje sladi i smišlja kako da dolije ulje na vatru. Manđiri prebacuje Majuri, nikada joj neće oprostiti ako joj sin bude nesrećan. Mislila je da će ove godine sve da im se rascveta, ali opet sve mora sama. Mega namerno ode do Omkara i spomene mu kako su Pijuš i Majura jako dobri prijatelji, Majura je prava srećnica što ima takvog prijatelja… A i ko ne bi želeo takvu lepoticu kao prijateljicu… Nailazi Sanđaj i oni krenu.
Manđiri padne i povredi se, doktor je pregleda. Ona je očajna jer nema ko da obavi pripreme za puđu i ostale obaveze, a Omi već pravi idol. Treba napraviti i “rangoli”.
Tokom noći, dok Omkar pazi Manđiri, Majura počne da pravi “rangoli”. Pijuš sedne sa njom i pomogne joj. Omkar ih primeti, presrećan je što je ona napravila “rangoli”, čak je i pohvali. Dolazi i Manđiri. Omkar pruži Majuri da ona odradi aarti. Na trenutak pogleda Pijuša i priseti se šta mu je Mega rekla. Započne puđu. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site