Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 2. dio – Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj!

By  | 

 Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

Mo-yeon ih (Shi-jina i Dae-younga) nalazi, Myung-joo im se pridružuje. Kaže Mo-yeon da je to normalno (da piju) i vraća se nazad u bazu. Mo-yeon je razočarana jer to nije susret sa Shi-jinom kakav je očekivala.
Momci se svađaju koja je djevojka slađa, ona što je otišla ili “nova”. Shi-jin logično misli da je ova nova slađa. Svi se raziđu, Dae-young i Shi-jin ostaju, boreći se da ostanu budni.
San-hyun je sada sa njima i pokušava da ih stigne u piću ali gubi. On kaže nešto Mo-yeon i Shi-jin shvati da je ona još tu. Izgleda iznenađeno što ga Mo-yeon zna i ponaša se impresionirano kada mu Sang-hyun kaže da je to već njegova (Shi-jinova) djevojka.

Ona pije da izađe na kraj sa njim i uskoro je on primoran da je pijanu vodu kući. Ona želi da naruče piletinu i pivo, ali on čuje neku buku i ućutka je. Mo-yeon prepozna kaput i torbu svoje majke. Njena majka ustaje i vidi pijanu kćerku i momka sa njom koji je spreman za napad. Kada se on predstavi kao Mo-yeonin momak, ona se okrene ka njemu i vraća mu za igru koju je igrao sa njom rječima: ” Ti si moj momak? Stvarno??” Njena majka je srećna kada čuje za Shi-jinov posao i platu i da je često daleko od kuće, što je odlično za njenu kćerku koja dugo radi.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno