Porodica - 12. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 12. epizoda!

By  | 

Nakon eksplozije na groblju, stanje Ajsel i njezine bebe je kritično. Nastavljajući svoj rat tamo gdje je stao, Ilijas stjera Huliju u ćošak u donošenju izbora između njezinih sinova. Dok Hulija i Ibo traže novi način kako bi zaustavili Ilijasa, napravljen je plan kako bi porodica Sojkan platila cijenu. Štoviše, Aslan će se ujediniti s Džihanom u tom planu. S druge strane, Ilijasova meta je Devin.

Hulija, koja mora dati odgovor Ilijasu kako bi zaštitila svoju porodicu na kraju bira između svojih sinova. Koga je izabrala? 

Hulija napada Aslana zbog svega što je uradio, zbog njega je izbio rat i sada nema povratka. Devin to posmatra. Doktorica informiše Devin da je trudna već tri nedelje. Devin ne želi da dijete živi u toj kući i da bude u opasnosti. Džihan saznaje tužne vijesti, Ajsel i beba su mrtvi. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site