Porodica - 5. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 5. epizoda!

By  | 

Nakon napada oružje na porodicu Sojkan, Devin treba podršku samo jedne osobe dok prolazi kroz možda najteže dane u svom životu: svog muža Aslana. Ali umjesto Aslana, ona se nalazi s vojskom tjelohranitelja. Hulija, s druge strane, povećava pritisak na članove svoje porodice, posebno na Devin. Sigurnost u kući je maksimizirana dok se ne pronađe onaj ko je naredio i izveo napad. Dok se suočava s tamom porodice Sojkan, Devin, koja počinje preispitivati istine u koje vjeruje o Aslanu, kuca na Džihanova vrata da pronađe odgovor. Dok pokušava da upozna Aslana, susreće se i sa tamom u sebi. Aslanov fokus je na pronalaženju osobe koja je upucala Eka. Za njega je sumnjiv svako ko bi mogao imati koristi od ovog napada. Konačno, zavjesa pada.  Aslan saznaje ko je napadač. Sada je vrijeme za osvetu. Međutim, Devin traži od Aslana da obeća da ovo neće pretvoriti u krvnu osvetu. On joj govori da mu je potrebna njena podrška. Devin izbacuje pacijenta iz kancelarije. Psihički je loše jer ne zna kako da se izbori sa tamom u kojoj se našla. A Hulija joj odmaže svojim stavom. Aslan pali nečiju kancelariju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site