Porodica - 1. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 1. epizoda!

By  | 

Sto je jedino mjesto koje podsjeća Soykan porodicu da su porodica. Tog dana dok se priprema sto za okupljanje cijele porodice, Aslan je u avionu u Izmiru kako bi riješio jednu od svojih mračnih “afera” u vezi sa ujakom. Putevi psihologa Devin i Aslana se ukrštaju na ovom putovanju. Devin odlazi u Izmir kako bi se izborila sa novom nevoljom u koju je upala njena sestra. Evidentno je da pripadaju različitim svijetovima. Ali ne treba im dugo da otkriju svoju zajedničku ranu, a to je porodica. On već prve noći krši pravilo Soykan porodice zbog Devin. A to je dovoljno da njegova majka Hulija koja je vrlo privržena svom sinu, osjeća opasnost koja se približava – Devin. Iako je mnogo puta uspjela spriječiti sina da pobjegne iz porodice, ovo sada će biti teži zadatak. Ali ona nije jedina. Susret u Izmirskom aviona biće samo početak teškog puta na kom će se Aslan i Devin u namjeri da osnuju svoje porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site