Porodica - 2. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 2. epizoda!

By  | 

Devinim dolazak za sto je dovoljan da Hulija u njoj vidi prijetnju. Odlučuje da primijeni taktiku koju najbolje zna: Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže…
Kao prvi korak ona poziva Devin na događaj udruženja čiji je osnivač. Aslanov cilj je da izvuče svoju porodicu iz ilegalnog posla. Jedan od najvažnijih koraka ove operacije je da postane partner firme mladog poslovnog čovjeka Atile Ozyilmaza.
Džihan pruža ruku pomoći Ajsel koja je imala nesreću. Hulija sa druge strane mora da sjedi za istim stolom sa Džihanom kako bi prekinula Aslanovu i Devininu vezu.
Nakon onog što se dogodilo na događaju na kom je prisustvovala sa Hulijom, Debin donosi odluku. Ali prve noći koju provodi sa Aslanom, on preduzima potez koji nije očekivala. Dolaze do tačke pucanja u njihovom odnosu. Ali iznenađenje koje se dogodilo za stolom natjeralo je Devin da donese odluku o svom životu. Ta odluka će biti prelomna tačka u odnosu Aslana i Devin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *