Poslednje leto 1. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Poslednje leto - Son Yaz

Poslednje leto 1. epizoda!

By  | 

Javni tužilac Selim Kara dobiJa ponudu koju ne može odbiti od vođe organizovanog kriminala Selçuka Taşkına, kojeg je poslao u zatvor pre 8 godina. Selçuk Taşkın želi da svjdoči u slučaju tužioca Selima Kare koji će srušiti celu zločinačku organizaciju.Ali za to postoji samo jedan uslov…

Za Akgüna, koji je odrastao u kriminalnom svetu i koji je emotivan mladić koji stoji iza svog opasnog i problematičnog izgleda, teško je prihvatiti situaciju. Život testira Selima s mesta koje ne očekuje; Njegova supruga Canan, koja živi sa svojom decom u Izmiru, želi se razvesti. Uhvaćen između porodice i posla, tužitelj Kara prisiljen je odvesti Akgüna, kojeg smatra uzbunjivačem problema, na mesto pravde u Izmir Češmeu.

Dolazak Selimovog neočekivanog gosta – Akgüna, narušiće sve ravnoteže stanovnika mesta.

 

Sve epizode Poslednje leto

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno