Posljednji poziv - 4. epizoda- 3. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 4. epizoda- 3. dio!

By  | 

Karan pali radio da odgovori Kiranin pokušajima da uspostavi komunikaciju. Kiran veli da je spremna za pregovore, pita koji su njegovi uslovi. On veli da mu je prvi uslov da komunicira samo sa njom. Kale ih odmah prekine, pokušava da uspostavi dominantan položaj u odnosu na Karana. Karan govori da Kale misli da je on terorista i ne želi da shvati situaciju. Kale se ponaša kretenski i krene se našaliti sa njegovom pokojnom ženom. Karan je sada jako ljut. Manični izraz mu se pojavi na licu kada upita Kalea da ponovi ono što je rekao. U bijesu im zaprijeti da će se sudariti sa drugim avionom. Kiran pokuša da smiri situaciju, ali Karan je ućutka. Tenzije su velike. Kale dovrši svoju morbidnu šalu. Karan ide na drugom avionu, ali u zadnji tren promijeni kurs. Ugasi radio i popije lijekove koje mu je u flešbeku žena govorila da ne pije.
Kiran i Kale pričaju. On govori da ima naređenje od ministra odbrane da preuzme situaciju. Kiran mu zaprijeti da će reći o njegovoj aferi sa zaposlenom što je saznala od novinarke. Kale prestaje biti arogantan i spreman je na saradnju. Kale naređuje svojima da saznaju Kiranini pozadinu.
Kiran govori Karanu da je Kale otišao iz kontrolne sobe. Karan joj govori drugi uslov: niko se neće približiti avionu 30 minuta nakon slijetanja. Kiran se složi.
On govori da ide ka aerodromu.
Karan se opet prisjeća. Pijan je i plače. Opet je na terapiji, ali saznajemo da on sve vrijeme priča sa slikom svoje mrtve žene. Govori da jr samoubistvo jedini način da je opet vidi.
U sadašnjosti, ugleda borbene aviona kako ga prate i govori Kiran da ih uklone. Ona shvata da ih je Kale poslao i smiruje ga da su tu zbog sigurnosti. Ali Karan ima flešove ratišta. Počne da priča vojničkim jezikom i terminima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site