Posljednji poziv - 5. epizoda - 1. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 5. epizoda – 1. dio!

By  | 

U zadnjoj epizodi vidimo kako kapetan Karan usmjerava avion kroz oluju. Sada, svi putnici i posada osjećaju pojačanu turbulenciju jer avion prolazi kroz oluju. Iznenada avion počne da se trese velikom jačinom.
Parineeta kuca na vrata pilota Joe, ali pošto nema odgovora, postaje histerična. Počne da udara na vrata kabine i da viče na kapetana Karana. Pita ga zašto upravlja avionom u oluju, ali on se još nalazi u svom halucinirajućem i poremećenom stanju. Halucinira da vozi borbeni avion i da je u sred bitke. U tornju su izgubili signal za praćenje aviona. Kiran dobije poziv od svoje prijateljice novinarke koja joj govori da će njen kanal da prenosi situaciju leta Skyline 502 jer imaju novost da su hakovani.

U međuvremenu saznajemo i prošlost pojedinih putnika. Tako saznajemo da je Tyagi pobjegao iz zatvora i kako je Krishnamurthy postao njegov lični astrolog. Tyagi je bio slikar. Međutim, došlo je do svađe sa njegovim nadređenim što je dovelo do fizičkog obračuna i do ubistva. Tako je Tyagi završio u zatvoru. Sa druge strane, saznajemo da Parineeta potiče iz jako siromašne porodice i da se mnogo bojala letjeti u avionu, a sada je postala stjuardesa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site