Presuda - 10. epizoda- Engin je spreman za osvetu!

Turske Serije

Presuda – 10. epizoda- Engin je spreman za osvetu!

By  | 

Odluka koju je Ceylin donijela po pitanju Ilgaza i nje, bolna je za oboje. Ilgaz je uznemiren zbog njenog ponašanja.
Engin ošiša kosu i zahtjeva da mu tetka bude advokat.
Ceylin zakopa minđuše kod Incinog groba i govori joj emotivno da je gotovo, njen ubica je pronađen. Djed je sa Metinom i nalazi krv na autu. Engin govori tetki da želi da se osveti roditeljima. Çinar posjećuje Engina i pita ga kako je mogao ubiti osobu koju voli. Ilgaz stavi do znanja Parsu da zna da je bio sa Yektom u noći ubistva. Eren ispituje sestru zašto je otišla od Ilgaza. Ilgaz govori Nevi da nema šanse da budu zajedno. Djed govori Metinu da se pobrinuo za auto, neka ne brine, mirno spava ( Zafer). Enginov advokat- tetka donosi papir pred Yektu, njena diploma je lažna.
Gul čini sve da ispravi svoje greške.
Ilgaz i Ceylin se bore na različitim stranama na novom poslu. Kako budu najmanje očekivali, suočiće se sa istinom koja će ih zbuniti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *