Presuda - 60. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 60. epizoda!

By  | 

Ilgaz je odveden u zatvor. Tamo dijeli ćeliju sa bivšim sudijom koji je takođe optužen za mito. Ceylin govori Erenu da nema izbora, prihvatiće pakt sa Yektom. On se u početku pobuni, ali kasnije pristaje da im pomogne. Omer sve više sumnja u oca, a Ceylin i Yekta zajedno pokušavaju naći dokaze protiv Omera. Ceylin dolazi kod Turgut Alija i Ozcana i pobudi sumnju u Omera, treba ga dovesti na ispitivanje. A Ozcan zauzme Iglazovu kancelariju, Ceylin mu stavi do znanja da ce se Ilgaz uskoro vratiti. 

Zajedno sa Yektom, Ceylin posjećuje Omerovu majku i saznaju da Omer mrtav, a da je “Omer” njegov mlađi brat, Jakub. Senilna žena je upozori da Jakub nije dobar. 

U međuvremenu, saznaje se da Eyub nije onaj za kog se predstavlja već je to Serdarov brat Gokhan. Gokhan ucjenjuje Omera ( Iako se zove Jakub i prestavlja kao Omer, nastaviću ga pisati kao Omer prim.prev.)  snimcima koje ima protiv njega u zamjenu za pomoć. Omer je pozvan na ispitivanje i pokuša smjestiti ocu sve. Ilgaz u zatvoru se zbližava sa sudijom koji mu pomaže oko slučaja krijumčarenja i Ilgaz shvati na koji način će stvari biti krijumčarene u inostranstvo. Cijela ekipa i Ilgazova porodica zajedno sa Yektom rade na njegovom oslobođenju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ceylin je optužena da je pomogla Ozge, ali dokaza nema. Yekta je spasi. Çinar, Parla i Tugce shvataju da Gokhan prati Parlu i smjeste mu zamku. Uzimaju njegov telefon i stižu na prvo saslušanje. Taj ključni dokaz oslobodi Ilgaza. Ali Gokhan napadne Çinara i Eren ga nalazi kako leži na podu. Sudija proglasi da je Ilgaz oslobođen, a Omer uhapšen. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *