Presuda - 62. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 62. epizoda!

By  | 

Presuda – 62. epizoda

Turgut Ali uperi pištolj u Ilgaza. Ilgaz mu govori da zna da je primoran, inače to ne bi učinio. Turgut Ali se prisjeća kako je tražio novčanu pomoć od Haluka kako bi izliječio kćerku.
Pristao je. Ilgaz mu govori da će se praviti da se nije ništa desilo, pomoći će mu. I Turgut Ali ga upuca dva puta i on pada na zemlju.
Turgut Ali zatim pozove Omera koji dolazi tu i govori mu da ide i pravi se da ne zna ništa, on će se pobrinuti za to. U međuvremenu, Gokan napadne Parlu i ona ga ubode nožem u samoodbrani. Nazove uplakana Ceylin i Ceylin dođe kod nje i pomogne joj. 
Omer ubaci Ilgaza u kontejner i govori da će sve kako je počelo, tako i završiti. Pošalje Erenu poruku sa Ilgazovog telefona i okrivi Ceylin. 
Eren dolazi tu i nalazi Ilgaza u kontejneru. Pozive hitnu, Ilgaz gubi mnogo krvi. Međutim, kada izlaze iz ambulatnih kola, Ilgaz je prekriven i mrtav. Eren je slomljen.
Svi dokazi pronađeni na mjestu zločina upućuju na Ceylin. Eren dolazi ljut i hapsi je i vodi na ispitivanje. Ceylin misli da je radi o Gokhanu i priznaje njegovo ubistvo. Van sebe je kad sazna da je Ilgaz mrtav, negira da ga je ubila. Yekta izlazi iz zatvora i brani je, ona ga zagrli. On je moli da mu ispriča sve da bi joj mogao pomoći.  Eren prepusti slučaj šefu Rafetu. 
Turgut Ali i Orhan ispituju Ceylin, krive je za ubistvo Ilgaza. Eren dolazi i govori da joj vjeruje, morao je ostale uvjeriti da joj ne vjeruje. Plan mu je da otkrije ko joj podmeće ubistvo i ko je ubio Ilgaza. Pita je da li će mu pomoći i zagrle se. 
Epizodu možete pogledati OVDE
Ostale epizode možete pronaći OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *