Presuda - 63. epizoda - kraj 2. sezone!

Turske Serije

Presuda – 63. epizoda – KRAJ 2. SEZONE!

By  | 

Presuda – 63. epizoda – kraj 2. sezone

Eren moli Ceylin da smogne snage, trebaju pronaći Ilgazovog ubicu. Sumnja da je Turgut Ali.  Metin je u bolnici, imao je srčani udar. Turgut Ali vodi Ceylin na ispitivanje,
ona ne priznaje Ilgazovo ubistvo, ali priznaje Ejupovo/ Gokhanovo, nož je ostavila ispod saksije u uredu.
Turgut Ali krišom uzima ključ i odnese saksiju i nož Omeru. 
Eren odlazi kod Yekte i traži njegovu pomoć, ispriča mu sve. 
Yekta i Eren ucijene Rafeta jer je pomagao Yekti prije pa im on pomaže. Pogledaju snimke kamere i vide da je Turgut išao sa Ilgazom.  Turgut Ali zbog dokaza ne dozvoli da Ceylin prisustvuje Ilgazovoj sahrani.
Svi sem nje i Metina su prisutni.  Ceylin iscenira da se onesvijestila i pokuša pobjeći. Yekta je provali i spriječi da napravi grešku. 
U toku je Ceylinino saslušanje. Yekta se uspije izboriti da je puste na slobodu. Derya, Ceylin, Yekta i Eren shvate da je Turgut Ali promijenio kravatu i provale u njegovu hotelsku sobu i pronađu je.
Na njoj su tragovi baruta. Osman im pomaže i sazna da je u banci izvršen transfer novca od strane Haluka u Turgutovo ime. A Ozcan saznaje da je Turgut Ali naredio da se policija povuče u Ilgazovo ime i smjestio mu. 
Turgut Ali je uhapšen, kao i Omer. Gokhan/ Ejup je živ i pobjegne. Yekta ponudi Ceylin da rade zajedno. A Eren je odvodi na mjesto gdje je trebala ići sa Ilgazom.
Njoj se stalno Ilgaz pojavljuje pred očima, sanja ga. Uradi test za trudnoću i pozitivan je. Ide ulicom i nosi Ilgazov duks kada uvidi da ga nema.
Ugleda nekoga u duksu i to je Ilgaz. Ona se rasplače, živ je. On isto plače i grli je. Živ je.
Sve epizode:  OVDE
Link ove epizode: OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *