Prkosna ljubav – 101. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 101. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 101. epizoda

Komandant Huarez podeli sa advokatom Baserom da je Rosario Sančez došla u policijsku stanicu, priznala da je bila Alonsova biološka majka i da je bila ta koja je odvela Alonsa u smrt. Izjavila je da ju je sin zamolio da mu pomogne umreti. Basera iznenađeno prokomentariše da mora da mu objasni zašto je baš njoj dao dokument o pravu na prenos vlasništva nad rančem na Kamilu i Danijela. 
Danijel govori Rafaelu da su Isadora i Dionisio učinili sve da uvuku Alonsa u sumnjivi posao, a advokat Basera kaže Kamili i Danijelu da mu je komandant Huarez rekao da je Rosario Alonsova biološka majka, kao i da ju je Alonso zamolio da mu pomogne. Danijel kaže Kamili da je Rosario morala imati jak razlog da pomogne Alonsu da umre. Basera veli da protiv njega (Danijela) u Čileu nije podignuta optužnica. Danijel odgovara da će Dionisio verovatno nešto preduzeti po tom pitanju.
Dionisio obavesti Isadoru da ga je Estevez upozorio da će ih poslati u zatvor ako mu ne predaju imanje La Malkerida. Isadora je znala da bi se to moglo dogoditi i zato pokušava da nekako dođe do imanja Buenaventura. Ona govori Dionisiu da je Kajetanova žena bila u vezi sa pokojnim Danijelom Monterdeom i da se nadala da će se oženiti njom nakon što napusti tadašnju ženu. Njih dvoje sada smišljaju kako će se dočepati oba ranča, i La Malkeride i Buenaventure. Dionisio bi takođe želeo Kamilu zajedno sa rančevima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *