Prkosna ljubav – 92. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 92. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 92. epizoda

Kajetano je zabrinut za Isadoru i želi da joj pruži moralnu i finansijsku podršku. Isadora lukavo pristaje i kaže da je njena budućnost neizvesna, kao i da će morati da potroši svoju ušteđevinu da plati Alonsovu zaštitu u zatvoru.
Alonso traži od komandanta Huareza da vidi advokata Baseru. Huarez mu govori da se Basera baš uputio kod njega u bolnicu, ali da je usput napadnut i povređen. 
Agustina se uznemiri kada vidi da Danijel sedi u trpezariji baš na mesto gde je nekada sedeo stariji gdin Danijel. Kamila kaže da samo Danijel ima pravo da sedi na tom mestu jer mu je stric ostavio imanje u nasledstvo. Agustina joj zamera što želi da ide na venčanje Luz Marije, iako joj je sestra je nedavno umrla.
Kajetano namerava da ide na Pablovo venčanje, a Rosio se uznemiri i odbija da ide jer oseća da Isadora ima neke veze sa tim. Refuhio je moli da ponovo razmisli i da malo zaboravi na strah da će njena tajna isplivati na videlo.
Kamila prilazi prozoru gde vidi Alonsa koji se oseća očajno. On sa suzama u očima viče i moli je da mu oprosti. Alonso ubrzo zahvaljuje Rosario što je pristala da mu pomogne, kaže joj da sada veruje da mu je ona majka i da bi njegov život bio potpuno drugačiji da je odrastao sa njom. Rosario ubrizgava kalijum u njegovu bocu sa infuzijom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *