Prkosna ljubav – 88. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 88. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 88. epizoda

Komandant Huarez traži od Kamile da ode u mrtvačnicu i identifikuje telo njenog kidnapera.
Fransisko govori Agustini da više nemaju ćerku, ali da imaju jedno drugo. Agustina ga podseća da ih više ništa ne vezuje i traži od njega da reši probleme sa sinom Danijelom.
Isadora kaže Rosario, Alonsovoj medicinskoj sestri, da su ona i Alonso jednom drugom obećali da će, u slučaju da jedan od njih bude u situaciji da ga održe u životu, drugi potpisati eutanaziju. Dakle, pita medicinsku sestru da li sada može da potpiše eutanaziju, ali Rosario odbija. Isadora se trudi da je ubedi da je očajna i moli je da je ne optužuje.
Komandant Huarez saopštava Kamili i Agustini da je policija u Montereju poslala izveštaj u kojem se navodi da je Himena umešana u pljačku robne kuće i da je tražena širom zemlje. Čak su je tražili i na La Malkeridi, ali bezuspešno.
Danijel otvoreno govori Dionisiju da verovatno može sve da ubedi da je heroj, ali mu on ne veruje, samo čeka da (Dionisio) pogreši. Dionisio odvrati da nikada ne greši i da Danijel nikada neće naći dokaze protiv njega. Danijel mu kaže da će vratiti La Malkeridu i da će se oženiti Kamilom. Dionisio mu kaže da La Malkerida nikada neće biti njegova, a neće ni Kamila.
Rosario grli Alonsa i govori mu da nikada neće moći da zaboravi ženu od koje ga je Eleazar (Alonsov otac) otrgnuo dok je bio dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *