Prkosna ljubav – 105. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 105. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 105. epizoda

Marijano ukaže majci da je trebala reći istinu o silovanju. Ona mu objašnjava da to nije učinila jer da je Kajetanu priznala da je silovao Danijel Monterde, on (Kajetano) bi završio u zatvoru. Rosio moli sinove za pomoć da odvrate njihovog oca od DNK testa koji namerava.
Luz Marija podeli sa Pablom svoj strah da će pobaciti, a on joj savetuje da samo voli to dete koje je uprkos svemu njeno. 
Dionisio naredio Piedad da potraži knjige koje su bile u Isadorinoj sobi. Piedad govori Dorotei da je Dionisio besan i da želi te knjige. Dorotea je pita da li on traži knjige ili pisma koja su bila u knjigama.
Kajetano kaže Isadori da mu pokojni Danijel nije bio prijatelj, ali ipak je u neverici da je bio u stanju da mu siluje ženu. Isadora ga ubeđuje da Danijel nije silovao Rosio jer u svojim pismima Rosio o njemu piše sa velikom strašću, kako ga voli dušom i telom. Kajetano joj ljutito kaže da će saznati da li Rosio laže.
Marijano otkriva Kamili da je njegovu majku navodno silovao njen stric. Kamila se naljuti jer je sigurna da njen stric nije bio silovatelj. Ona ga pita da li ima dokaz za ono što govori, a Marijano joj kaže da on zna samo ono što mu je majka rekla. Kamila mu kaže da će razgovarati sa njegovom majkom i naterati je da joj kaže istinu.
Refuhio se poverava ocu Anselmu i tom prilikom mu otkriva sve o Rosio. Veli da mora da kaže istinu, inače će joj postati pomoćnica u svemu.
Doktor saopšti Luz Mariji da ima trudnoću visokog rizika i da će morati da miruje dok se ne porodi.
Rezultati DNK testa pokazuju da su Dionisio i Natalija u srodstvu.
Kamila ljutito kaže svojoj majci da Marijanova majka optužuje strica Danijela za silovanje. Ako je to istina, onda ispada da je Pablo njen rođak. Piedad joj kaže da ima pisma koja je Rosio pisala pokojnom gospodinu Danijelu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *