Prkosna ljubav – 81. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 81. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 81. epizoda
Danijel zaprosi Kamilu i daje joj svoj privezak kako bi se verili Kamila pristaje.
Dionisio govori Amandi da ga se nikada neće otarasiti, upozorava je da ne pokušava da pobegne, jer on to neće dozvoliti.
Natalija zamera Jagu što je porekao da se bilo šta dogodilo između njih dvoje i naveo i nju da laže. Jago je uverava da će sve ispričati roditeljima kada bude pravo vreme, trenutno je sprečen jer situacija kod kuće nije najbolje, a Pablo je već otišao od kuće.
Pablo zatraži od Piedad dozvolu da zaprosi Luzmu.
Kajetano i Rosio stižu na La Malkeridu, a Isadora odmah čim ugleda Rosio prepozna sa neke slike, pa zaključi da je ustvari bila Danijelova ljubavnica. Isadora otkriva Dionisiju da će iskoristiti tajnu od Rosio kako bi je odvojila od Kajetana, pošto već zna koje su namere od Rosio, da se uda za Kajetana i zadrži ranč. Dionisio prokomentariše da voli žene poput nje i poljubi je. Himena ih vidi i zameri im zbog tog poljupca. Isadora cinično izjavi da svako ima tajne i da ona nema pravo ništa da traži. Zabranjuje joj da bilo šta ikome kaže.
Pablo i Luz Marija kažu Marijanu i Kamili da će se venčati za dve nedelje.
Dionisio je zabrinut jer misli da će Himena sve reći Agustini i Kamili, te planira da povuče drastičan potez.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *