Prkosna ljubav – 104. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 104. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 104. epizoda

Kajetanu teško pada pomisao da Pablo nije njegov sin. Isadora mu otkriva da u drugim pismima koja je čitala, Rosio piše pokojnom Danijelu da postoji nešto što će ih zauvek vezati.
Ileana zavodi Rodolfa.
Isadora podrugljivo kaže Dionisiju da je Kajetano ostao bez reči kada je čuo da mu je žena bila neverna, i traži od njega da joj potraži još pisama, to je baš ono što je potrebno da bi još više zatrovala odnos između Rosio i Kajetana.
Dionisio moli Agustinu da prestane da bude toliko ljubomorna jer joj je već dokazao da je voli.
Kajetano ljutito pokazuje Rosio pisma koja je pisala pokojnom Danijelu i zahteva od nje da mu kaže da li je Pablo njegov ili Danijelov sin. Ona licemerno odgovara da ne zna jer ju je Danijel Monterde silovao. Kajetano je podseća da je u pismu napisala da ga voli. Rosio nastavlja da je Danijel prvobitno pokušao da je zavede, a ona ga je ubrzo pročitala da samo želi da je odvede u krevet i htela je da ode. Danijel nije mogao da prihvati njeno odbijanje, silovao ju je. Kajetano joj jasno stavi do znanja da planira na DNK test kako bi se uverio da li je Pablo njegov sin. Marijano ga moli da to ne radi zbog Pabla. Ili neka to uradi bez njegovo (Pablovog) znanja.
Luz Marija postaje zabrinuta kada prokrvari na medenom mesecu. Odmah pozovu i doktora, a on im kaže da mora na pregled kod ginekologa.
Danijel kaže Kamili da je sanjao Mirjam. On razmišlja o tome kako je voleo Mirijam i shvata da će ona uvek imati mesto u njegovom srcu, ali sada voli Kamilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *