Prkosna ljubav – 112. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 112. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 112. epizoda

Kajetano zaprosi Isadoru, a ona oduševljeno pristaje na brak. Međutim, zamoli ga da još nikome ne priča o tome jer se plaši da je njegova deca ne bi prihvatila i da bi ga mogli odvratiti od braka sa njom. Kajetano je uverava da ga niko ne može odvratiti od njegove goruće želje.
Pablo kaže Kajetanu da je već saznao da on nije njegov sin i kaže mu sve što mu je Jago rekao. Pablo se oprašta od Kajetana, a Kajetano mu kaže da ga voli. Pablo mu kaže da je svestan koliko je učinio za njega i da mu je bio savršen otac.
Kamila i Danijel se srećni vraćaju sa medenog meseca. Dionisio ih zlobno gleda i smeje se. Rosio je šokirana kada joj advokat saopšti da Kajetano nema nikakvih nekretnina na svoje ime, nego da je sve prepisao na Isadoru Laskano.
Danijel i Kamila se iznenade kada iz taksija vide da izlazi Mirijam. Mirijam, čim ugleda Danijela, potrči mu u zagrljaj i poljubi ga. Abraham objasni Danijelu da samo sledi njenu igru, a da će mu on kasnije sve objasniti. Danijel ga ljutito upita ga zašto ga je slagao o Miriaminoj smrti. Abraham se pravda da nije znao dokle će Mirijam biti u komi. Prvo što je uradila kada se probudila, pitala je gde je Danijela. Moli ga da joj ništa ne govori jer bi svaka vest mogla loše uticati na nju (Mirijam).
Rosio uzrujana govori Marijanu da je njegov otac sav svoj imetak prepisao na Isadoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *