Prkosna ljubav – 115. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 115. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 115. epizoda

Kamila kaže Danijelu da mora da odluči sa kojom ostaje, sa Mirijam ili njom. Danijel odgovori da ne zna koji bi bio ispravni put, ali srce mu šapuće da je sada ona (Kamila) jedina koju voli. Kamila mu suznih očiju kaže da se uplašila da će se ipak odlučiti za Mirijam. Danijel joj odgovori da je Mirijam njegova prošlost, da bi joj već rekao celu istinu da je njeno zdravstveno stanje to dopuštalo. Doda da će joj lekari pomoći, i čim bude spremna, on će joj reći celu istinu.
Agustina ispriča Dionisiju da je Danijelu rekla da ode daleko sa suprugom i kćerkom. Dionisio joj kaže da posavetuje Kamilu da u svemu bude dostojanstvena, da ne prihvati Danijela kada su okolnosti takve kakve jesu.
Mirijam ljubi Danijela, pokuša da ga zavede.
Ana kaže ocu da joj se Teresa ne sviđa jer je htela sprečiti da se on oženi njenom majkom. Marijano joj kaže da neće izaći sa Teresom jer ima druge planove. On poseti Kamilu kako bi joj pružio podršku i otkriva da joj želi biti bezuslovni prijatelj.
Mirijam pita Daniela da li je saznao zašto je nasledio imanje pokojnog Danijela. Danijel joj ispriča celu priču, da su njegova majka i pokojni gdin Danijel bili u vezi dok su oboje bili u braku, ali da se nakon toga njegova majka vratila u Čile. Tek naknadno je gdin Danijel saznao da je ona umrla, ali da je rodila sina, tačnije njega. Pomislio je da bi on mogao biti njegov sin. Kamila i on su napravili DNK analizu, ali nalazi su bili negativni. Zato će on svu imovinu vratiti Kamili i Pablu. Mirijam podrži njegovu odluku, jer se ne boji da počne sve ispočetka. Smatra da je tako bolje jer bi odmah mogli  da se vrate u Čile.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *