Prkosna ljubav – 113. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 113. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 113. epizoda

Danijel je i dalje šokiran zbog dolaska Mirijam i njihove ćerke. Mirijam je srećna jer je sa mužem i detetom.
Mariano prebacuje ocu što je prepisao sve svoje nekretnine na Isadoru. Kajetano mu kaže da je to učinio samo na šest meseci.
Kajetano govori Jagu da će Pablo, zahvaljujući svojoj dobronamernosti, pristati na sve što ga je on molio. Jago je ljubomoran, a ovaj ga upozorava da ne pokušava da ga izmanipuliše jer bi se mogao jako iznenaditi.
Agustina prebacuje Danijelu da je on kriv za Kamilinu patnju. Danijel je podseća da on nije ništa kriv, već pokojni gdin Danijel koji ga je uključio u testament i ostavio mu La Malkeridu. Zbog tog testamenta njemu su provalili u stan u Čileu, pokušali ga ubiti i zamalo ubili njegovu ženu. Danijel doda da je došao u Meksiko kako bi zadovoljio pravdu, a čim je upoznao Kamilu zaljubio se do ušiju u nju. Agustina mu prigovara da je ženskaroš, da ima dve žene i ćerku. Danijel se brani da nije znao da su Mirijam i njegova kćerka žive. Agustina ga preklinje da se vrati u Čile sa suprugom i kćerkom, te da se više nikad ne vrati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *