Prkosna ljubav – 108. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 108. epizoda

By  | 

Kajetano je rešio da prepiše svu svoju imovinu Isadori kako ne bi morali da daju ništa Rosio.
Rosio kaže Refuhio da joj nikada neće oprostiti izdaju. Refuhio napomene da će morati da moli Pabla za oproštaj, jer će biti najviše povređen. Ona je uverava da je Kajetano zaista voli.
Rosio moli Marijana da ništa ne kaže Pablu, međutim, on smatra da je ona ta koja bi trebala da mu ispriča sve.
Rosio ljutito vređa Isadoru i optuži je da je ona dala pisma Kajetanu jer joj je krajnji cilj isključivo njegov novac. Isadora joj cinično odgovara da je to odlična ideja, a Rosio je zalije pićem. Kajetano ulazi, a Isadora mu govori šta je Rosio malopre uradila. Kajetano je upozorava da ne prilazi Isadori. Rosio mu kaže da je Isadora uništila svoj život i da će verovatno uništiti i njegov ako ostane sa njom. Stavlja mu do znanja da će tražiti svoj deo imovine. Kajetano joj govori da bude zadovoljna onim što joj je dao i zapreti joj da će predati DNK test kao dokaz da Pablo nije njegov sin, pa će tako njihov razvod biti još brži.
Natalija kaže Jagu da je zbunjena oko svega u vezi sa ocem, a on od nje traži da bude praktična i prihvati ono što će joj Dionisio dati. Natalija mu kaže da je majka nikada nije učila da bude takva. Jago joj govori da je njena majka lažljiva i da joj ne treba verovati. Takođe dodaje da ni njegova majka nije dobra i da će on to pokušati da iskoristi.
Danijel plati serenadu Kamili i ona je oduševljena kada vidi Visentea Fernandeza kako joj peva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *