Prkosna ljubav – 12. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 12. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 12. epizoda
Alonso kaže Dionisiju da želi da zna svaki put kada ode na imanje. Dionisio mu odgovara da će preko Agustine pokušati da utiče na Kamilu. Alonso mu ljutito govori da radi šta hoće sa Agustinom, ali da bi trebao i njega da sluša.
Alonso veli Leonsiju da mu se ne sviđa Andres i da treba da ga drži na oku i učini sve da ga natera da ode.
Kamila kaže Andresu da ga nije otpustila zbog svog muža, ali joj smeta što je on prvo flertovao sa njom, a sada dolazi kao Natalijin dečko.
Alonso ljutito traži svojoj majci da prestane da se meša u njegov život i govori joj da prestane da manipuliše njime i da šalje prostitutke u hotel. Isadora odgovara da to radi samo da bi mu pomogla i da bi ga podsetila da je zbog nje postao ono što jeste.
Andres pita Nataliju da li je nekome na imanju rekla da su bili u vezi. Natalija mu kaže da jeste da bi mu Kamila dala posao, ali da može sve da razjasni ako on to želi. On joj kaže da ne treba. Natalija još govori Andresu da Kamila nije vlasnica imanja jer pokojni Danijel ima sina sa nekom ženom i sina koji je nasledio čitavo imanje. Ona još ne zna zašto taj sin nije došao da preuzme nasledstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *