Prkosna ljubav – 7. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 7. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 7. epizoda
Abraham govori Danijelu da ga mrzi i proklinje dan kada su se on i Mirijam upoznali.
Kamila upoznaje Vivijanu i njih dve odmah postaju prijateljice. Alonso uopšte ne voli Vivijanu.
Danijel govori Andresu da su mu žena i sin mrtvi, a njegov šurjak će ga zauvek zatvoriti. Žali se da neće moći ni na sahranu. Andres mu kaže da postoje i druge opcije, ali da mora ostati živ kako bi se osvetio ljudima koji su ga povredili. Predlaže da pobegne sa drugim zatvorenicima koji planiraju bekstvo. Kaže mu da im svakako treba stručnjak za kompjutere i sisteme. Danijel misli da bi ih mogli ubiti pre nego što pobegnu, ali Andres mu kaže da bi radije umro nego da provede mnogo godina u zatvoru zbog nepravedne presude. Andres kaže zatvorenicima koji planiraju da pobegnu da će im se Danijel pridružiti.
Alonso poludi kada sazna da je Kamila napolju. Ona smatra da Agustina to nije trebalo da joj dozvoli. Agustina odgovara da preteruje i da Kamila nije dete pa da joj je potrebna dozvola za izlazak.
Danijel uspeva da onemogući zatvorski bezbednosni sistem i beži sa Andresom.
Vivijana kaže Rafaelu da Kamila nije u srećnom braku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *