Prkosna ljubav – 14. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 14. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 14. epizoda
Otac Baldomero govori Kamili i Agustini da bi trebali dublje da istraže slučaj Danijela Diaza Akoste jer je možda nevin za ono za što ga optužuju. Agustina mu kaže da ga je policija u Čileu optužila. Kamila pita zašto je pobegao ako je nevin, a otac Baldomero govori da je možda to učinio kako bi našao dokaze da je nevin. Kamila kaže da ako su čileanske vlasti proglasile Danijela mrtvim, pa čak i poslale potvrdu o smrti, ona će učiniti ono što zakon nalaže kako bi dobila imanje La Malkerida.
Otac Baldomero pita Amandu da li bi verovala Agatinom sinu. Ona kaže da bi mu svakako verovala i pita ga ima li kakvih vesti o njemu.
Kamila kaže Vivijani da je odlučila da pruži sebi novu priliku s Alonsom, a Vivijana prokomentariše da se vidi da ona želi da joj brak uspe.
Rafael prepozna Danijela, no Danijel tvrdi da se zbunio jer se on kobajagi zove Andres Duarte. Pablo moli Kamilu da ga malo pohvali Luz Mariji i objasni joj da je on ne vara, jer Ileana je samo prijateljica njegovih roditelja, pa ju je on iz pristojnosti odveo u obilazak grada.
Danijel otkrije Rafaelu da će zavesti Kamilu, a kada mu bude jela iz ruke, platiće mu za sve što je učinila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site