Prkosna ljubav – 15. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 15. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 15. epizoda
Danijel se poverava Rafaelu da su njegova supruga i dete umrli zbog Kamilinih ambicija te da je došao u Meksiko kako bi joj se osvetio. Namerava da je zavede i naplati joj sve što je učinila. Rafael kaže da nikada neće dopustiti da je povredi. Danijel odgovara da on brani Kamilu zato što je zaljubljen u nju, da zato ne može biti na njegovoj strani. Rafael potvrdi da mu je stalo do Kamile, ali i do njega, radije bi trebao ići za pravdom, nego želeti osvetu jer bi tako mogao pogrešiti. Danijel se uzruja i kaže kako shvata da je na njenoj strani, samo se nada da ga neće optužiti.
Alonso upozorava Leonsija da mora prestati sa opijanjem ako želi da zadrži posao.
Otac Baldomero upita advokata Baseru zna li zašto je Danijel Monterde promenio testament.
Agustina kaže da je odlučila poslovati sa Dionisiom Fererom. Najčudnije joj je to što je on bliski Alonsov prijatelj. Otac Baldomero joj kaže da tu zaista nešto jeste čudno.
Dionisio govori Isadori da su Kamila i Agustina poverovale da je njena kuća poplavljena i pita je šta je sada isplanirala.
Alonso unajmi prostitutku, odlaze u hotel, ali ubrzo oseti bol u grudima i onesvesti se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *