Prkosna ljubav – 18. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 18. epizoda

By  | 

Otac Baldomero zamera Andresu što mu nije rekao da je živeo u Amandinoj kući. Pita ga šta planira da radi na imanju La Malkerida, pretvarajući se da je neko ko nije. Andres mu govori da je u potrazi za istinom i da se nada da mu on neće biti prepreka u tome. Otac Baldomero veli da bi laži porodici Monterde mogle biti opasne po njega. Ali, Andres nema šta da izgubi. Otac Baldomero doda da će mu dati pismo koje je Danijel Monterde ostavio za njega. Rafael saopšti Andresu da je istina da planiraju da prodaju imanje, ali je siguran da Kamila ne zna ništa o tome. Rafael ga još uverava da Kamila voli to imanje i bikove za borbu, misli da neće želeti da proda ništa, tako da je najbolje da nastave da prate šta se dešava. Alonso kaže Isadori da neće ostaviti Kamilu, najviše zato što je voli. Isto tako nikada neće dozvoliti Dionisiju da je osvoji jer čim on (Dionisio) sazna da je Kamila slobodna, otići će kod nje, a on će ga ubiti. Hulijan kaže Dionisiju da ima umrlicu Danijela Diaza Akoste. Dionisio je veoma srećan, uveren da će i La Malkerida i Kamila vrlo brzo biti njegove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site