Prkosna ljubav – 29. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 29. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 29. epizoda
Andres (Danijel) govori Rafaelu i Vivijani da su naručili ubistvo Danijela Diaza Akoste, tako da treba da upozore Arona i saznaju da li će on pristati da to obavi. Rafael podseća Danijela da je obećao da će se predati ako stvari izmaknu kontroli. Vivijana se ne slaže sa ovim, jer će biti veoma opasno ako se preda.
Rafael traži od Kamile da mu pokaže fotografiju svog rođaka. Zatim kaže da poznaje tog tipa i da nije kriminalac. Danijel mu je pomogao da prikupi dokaze u vezi sa sprečavanjem trgovine belim robljem. On je stručnjak za informacione sisteme, a ne ubica. Toliko je voleo svoju ženu da je čak i prešao na njenu veru. Rafael još uverava Kamilu da će staviti ruku u vatru za njega. Kamila pita da li bi Danijel zaista mogao nekoga da ubije. Rafael odgovara da nikada ne bi posumnjao u njega, ali da to može učiniti neko drugi. Kamila veli da je i otac Baldomero bio istog mišljenja.
Isadora traži od advokata Salomona da napiše Kamilin testament, kojim daje sve što poseduje Alonsu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *