Prkosna ljubav – 2. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 2. epizoda

By  | 


Prkosna ljubav – 2. epizoda
Alonso zaprosi Kamilu. Ona mu ne odgovara, a on uzima zdravo za gotovo da je pristala na brak.
Agustina uzrujano pita Danijela zašto još uvek razmišlja o ženi sa kojom je prevario suprugu. Danijel odgovara da joj neće ništa reći. Otac Baldomero govori Danijelu da je Agustina ljubomorna jer je udovac i da je ona zapravo zaljubljena u njega.
Danijel se priseća svoje majke i tužan je. Mirjam mu saopšti da je trudna, što ga razveseli.
Kamila govori majci da Alonso želi da je oženi, ali ona ne zna da li želi jer se još uvek seća kako su je okrivili za Luisovu smrt.
Dionisio i Isadora planiraju da ukradu Kamilino nasledstvo. Isadora govori Dionisiju da je Danijel lošeg zdravlja i da će uskoro dobiti sav imetak. Dionisio se nada da je tako jer im treba mnogo novca.
Alonso optužuje Kamilu za svoju impotenciju.
Agustina prigovara Danijelu što još uvek nije zaboravio Agatu. Danijel joj kaže da je voli kao sestru i da nikada nije želeo da pomisli drugačije.
Danijel govori ocu Baldomeru da će pronaći način da sazna da li je Danijel njegov sin. Takođe saznaje da Alonso, Isadora i Dionisio Ferer planiraju da preotmu Kamilino nasledstvo nakon njegove smrti.
Alonso ima napad ljubomore pred Kamilom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *