Prkosna ljubav – 43. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 43. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 43. epizoda
Danijel opisuje Dionisiju ženu za koju sumnja da je smestila Kamili. Dionisio je siguran da je u pitanju Isadora.
Himena priča svojoj majci da je Kamila veoma bolesna a da je prognoza veoma loša. Agustina veli da veruje u Boga, i da će Kamila ozdraviti.
Rosio otkriva dadilji Refuhio da ne želi Marijana blizu Kamile, jer se boji da bi njena tajna mogla biti otkrivena.
Dionisio stavi do znanja Isadori da zna da je pokušala da ubije Kamilu, zanima ga šta to ona planira iza njegovih leđa. Isadora mu se poverava da je naredila lažni testament u Alonsovu korist kako bi Kamilu izbacili iz igre. To bi im olakšalo pregovore sa Danijelom Diazom Akostom. Dionisio joj zabranjuje bilo šta protiv Kamile jer će i ona i Alonso zažaliti.
Piedad kaže ocu Anselmu da je veoma srećna jer njena ćerka želi da bude monahinja, ali on misli da Luzma nema istinski poziv, nije normalno da devojka koja se spremala da se uda iznenada poželi da bude monahinja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *