Prkosna ljubav – 32. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 32. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 32. epizoda
Alonso otkriva Himeni da mu je žao što su svojta jer je voli. Ona mu predlaže da je zove Bella (u prevodu lepa), a ona njega Sebastijan. Oni se poljube.
Jago govori Ileani da Tolentino nije sprečio venčanje Luz Marije i Pabla. Pitaju se gde je Luz Marija. Ileana izjavi da je dobro što se nisu venčali. Sledeći korak u njenom planu je da uteši Pabla.
Kamila otkriva Piedad da je bilo dogovoreno da Luz Marija bude registrovana kao žena Pabla Albarana, ali se ona nikada nije pojavila. Piedad je šokirana, a Kamila joj kaže da je njena ćerka već punoletna i da nije morala da traži dozvolu svoje majke. Doda da Luz Marija nije htela ništa da im kaže jer je bila uverena da će se mama i Leonsio protiviti braku.
Pablo pita Luz Mariju zašto mu je smestila, a ona mu kaže da ga ne voli dovoljno, a osim toga, njih dvoje su iz dva različita sveta i da bi se svakako u jednom trenutku rastali.
Irene pokazuje Luz Mariji njenu pocepanu i krvavu haljinu. Pita je šta to znači. Luz Marija je slaže da se kupala u jezeru, da je pala i povredila se. Leonsio preti Luz Mariji da drži jezik za zubima (silovao ju je) ili će se Pablu nešto dogoditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *