Prkosna ljubav – 74. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 74. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 74. epizoda
Alonso prizna Himeni da je voli jer ga je prihvatila onakvim kakav on zaista jeste. Međutim, isto tako Kamila ima pravo da on treba da započne novi život i da ne treba da se ženi, kao i da ima mnogo stvari koje mora srediti.
Rosio se žali zbog situacije u kojoj se Pablo nalazi. Refuhio veli da to nije zbog Luzme, već zato što se plaši da bi se tajna mogla otkriti.
Kajetano otkriva Jagu da nikada nije očekivao da će Pablo imati hrabrosti da se odrekne svog nasledstva za Luzmu. Jago je ljubomoran.
Dionisio pita Alonsa da li je voljan da isključi Isadoru iz svojih planova, ali Alonso to neće učiniti jer ne želi da je pošalju u zatvor.
Rodolfo pretuče Jaga i kaže Marijanu da njegov brat želi da iskoristi Nataliju. Jago odgovara da nema nikakve veze sa njom. Marijano pita Nataliju šta se dešava između nje i Jaga, ali i ona, pošto je Jago popreko pogleda, odgovara da se između njih dvoje ništa ne dešava.
Alonso govori Isadori da zna da je Danijel otišao, da zna da je naterala Salomona Moralesa da izda lažno punomoćje kako bi preuzela nasledstvo i kako je isplanirala onaj događaj kada je bik napao Kamilu. Himena ih čuje i kaže Isadori da ih je Alonso izdao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *