Prkosna ljubav – 77. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 77. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 77. epizoda
Kamilina soba je puna cveća koje joj je Danijel poslao po Luzmi. Kamila je zbunjena.
Advokat Basera izjavljuje svoju ljubav Amandi. Želi da je oženi i zasnuje porodicu sa njom i Natalijom. Amandi je potrebno malo vremena, jer još uvek ne zna šta oseća prema njemu, a u isto vreme Dionisio je drži na oku. Ako ga uskoro ne zatvore, možda će morati da beži.
Alonso se napije, priča gluposti i udari Himenu. Uplakan sretne Kamilu kojoj otkriva da je ona nešto najlepše što mu se dogodilo u životu, ali da nije uspeo da joj pokaže da je pravi muškarac zbog žene koja ga je naterala da bude savršen. Zapravo nikada nije bio zadovoljan sobom.
Aron otkriva da je Bruno instalirao prislušne uređaje u Vivijaninoj kući.
Himena ispriča Isadori šta se dogodilo sa Alonsom, a Isadora joj savetuje da to ispriča i Kamili, jer njima odgovara da Alonsa proglase ludim.
Aron tera Rafaela da konačno prizna da je zaljubljen u Vivijanu. Rafael odgovara da je ona zainteresovana za njega (Arona), ali ovaj odgovara da je voli samo kao prijateljicu.
Agustina se žali Dionisiju da se on ponaša kao da mu je ona služavka, sve je to već iskusila u braku sa Havijerom i neće dozvoliti da se ponovi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *