Prkosna ljubav – 31. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 31. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 31. epizoda
Alonso odbrusi Kamili da ona nema pravo da ga izbaci sa imanja jer to može da uradi samo Danijel Diaz Akosta, i to ako se on ikada pojavi! Govori joj da zaboravi razvod jer je se on nikada neće odreći. Kamila uzvraća da je gori nego što je zamišljala i da će obavestiti banku da mu opozove punomoćje nad njenim novcem.
Pablo očekuje da se Luz Marija pojavi na njihovom venčanju. Nervozan je jer ona kasni. Irene ulazi i govori Pablu da se Luz Marija nije pojavila u kući da se presvuče.
Vivijana ispriča Rafaelu i Aronu da je Bruno bio njen muž i da ju je varao. Pročitala je njegove poruke i on je počeo da se ponaša agresivno. Toliko jako ju je udario da je završila u bolnici, a njihovo dete je umrlo od posledica batina. Rafael je moli da ga tuži, da prestane da se plaši svaki put kada ga pomene. Vivijana misli da bi joj to osiguralo smrtnu kaznu.
Andres (Danijel) govori Kamili da je zabrinut za Luz Mariju i da razume Pablov nemir. Kamila ga pita da li mu se desilo nešto slično i da li je oženjen, a on joj kaže da je udovac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *