Prkosna ljubav – 82. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 82. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 82. epizoda
Fransisko upita Agustinu da li je primetila kako se dobro slažu Isadora i Dionisio. Kao da imaju mnogo toga zajedničkog. On kaže da je Isadora jako privlačna žena i da bi svako bio srećan kada bi bio u vezi sa njom. Agustina mu odvrati da se poznaju dugi niz godina, i da ona veruje Dionisiju. Fransisko odgovara da nije dobro biti toliko poverljiv.
Rafael pita Vivijanu zašto ćuti otkako su se poljubili. Govori joj da se zaljubio u nju, a da toga nije bio svestan. Ona ga pita zar ne oseća ništa više prema Kamili, a Rafael joj odvrati da je Kamila samo njegova dobra prijateljica i deo njegove prošlosti. Nadoda joj i da je ona sada njegova sadašnjost i njegova budućnost ako ona to želi biti. Vivijana ostaje bez reči.
Vivijana oseća neku privrženost prema Romanu kada se upoznaju. On joj kaže da je siroče i da traži roditelje koji bi ga voleli.
Vivijana otkriva Kamili da ju je Rafael poljubio i rekao joj da je jako zaljubljen u nju. Kamila je uzbuđena, ali Vivijana joj govori da je prilično zbunjena jer je i Aron dobar prema njoj. Kamila joj kaže da je Aron možda nežan kao što ona kaže, ali to nije ljubav, Rafael je voli.
Himena govori Kamili da se nešto dogodilo sa njenom kučkom Majom, jer ju je videla u blizini njene (Kamiline) kuće, šepala je. Kamila požuri da je potraži. Bruno je u njenoj kući i stavlja joj maramicu na usta i nos. Kamila ostaje bez svesti i ispusti privezak koji joj je dao Danijel. Bruno je odvodi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *