Prkosna ljubav – 84. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 84. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 84. epizoda

Svi su veoma zabrinuti zbog Kamile. Himena govori da ju je sigurno Alonso oteo. Fransisko smatra da nema šanse da je on to sve izveo sam, majka mu sigurno pomaže.
Rodolfu je žao zbog Kamiline otmice i zbog njenog novca. Luz Marija im govori da Kamila nije bogata. Zna ko je pravi vlasnik La Malkeride, ali im to ne može reći jer bi moglo biti vrlo opasno.
Danijel govori advokatu Baseri da izvuče dokument kojim ustupa Alonsu prava na ranč, jer je to njegov uslov kako bi vratio Kamilu živu i zdravu. Advokat Basera mu savetuje da ne dopusti da ga Alonso na takav način ucenjuje. Danijela ne zanima La Malkerida a želi da mu prepusti ranč kako bi spasio Kamilu. Otac Anselmo govori da je Danijel ima pravo, nipošto ne bi smeli da ugroze Kamilin život.
Danijel se pojavi na La Malkeridi i govori da ima ono što Alonso želi. Dionisio mu kaže da ga je prevario. Danijel odgovori da su to zaslužili kada su pokušali da ga ubiju u Čileu. Agustina ne može da poveruje da je zaveo svoju rođaku. Danijel joj odvrati da ima DNK nalaze koji dokazuju da Kamila i on nisu u srodstvu.
Alonso dolazi kod Danijela. Ovaj želi da razgovara sa Kamilom pre nego što mu da dokument. Isadora učini sve kako bi Danijel razgovarao sa Kamilom. Danijel je zamoli da se smiri jer će im svakako dati La Malkeridu. Kamila ga moli da ne čini to. Bruno je udari kako bi je ućutkao i ona se onesvesti.
Danijel odlazi na sastanak. Agustina mu daje pištolj i moli ga da vrati Kamilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *