Ptica ranoranilica 19. i 20. epizoda!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 19. i 20. epizoda!

By  | 

Ptica ranoranilica 19. i 20. epizoda!
19 epizoda
Sanem provodi vreme radeći u prodavnici svog oca i radeći na svojoj knjizi. Roditelji joj daju uslov- da se uda ili da nadje neki pristojan posao.U medjuvremenu se pomiri sa Džana.Sanem provodi noć kod Džana, te mu za doručak servira izgorelu kajganu i reš prepečen hleb.Njih dvoje jedu večeru koju je Sanem pripremila.U šumi, dok se igraju kampovanja sa ekipom Sanem upasda u veliku rupu.Da li će je Džan pronaći?
20 epizoda
Tokom kampovanja se dobija nov zadatak-pantomime.Sanem shvata da je pitanje „Pronadji sebe u prirodi“ i to govori Džanu.Tokom igre Džan poljubi Sanem.Oni govore odgovor ekipi, te im svi čestitaju pobedu.Emre igra novu igru i Džan ponovo pada u njegovu zamku.Džan poklanja Sanem motor na kome se oboje provozaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site