Ptica ranoranilica 3. i 4. epizoda! Džan ignoriše Sanem!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 3. i 4. epizoda! Džan ignoriše Sanem!

By  | 

Ptica ranoranilica 3. i 4. epizoda! Džan ignoriše Sanem!
3 epizoda
Sanem ponovo yapada u problem. Ona odlazi ponovo u Džanovu sobu, gde je on zatekne polugolu I pita je šta radi tu. Ona mu govori da je htela da ode u Emrovu sobu.Džan je pita da li je u Emrovu sobu krenula tako polugola.Ona mu govori da je pala u bazen, pa da je Emru poslao u njegovu sobu da se presvuče.Ona se tako ponovo izvuče.Emre saznaje da je Arzu postala lice brenda.
4 epizoda
Sanem se priseća kako je rekla Džanu da je verena i da nema pravo da se meša u njen privatni život iako joj je šef.Džan je sada ignoriše, a njoj to smeta.Džan najaljuje testiranje-agencija koja dobije najiše bodoa dobiće kompaniju.Emre traži od Sanem da onemogući testiranje, a Džan traži od soje sekretarice da danas uloi špijuna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *