Pun mesec - 1. i 2. epizoda - Nazli počinje raditi za Ferita!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 1. i 2. epizoda – Nazli počinje raditi za Ferita!

By  | 

1: Nazli  je djevojka kojoj je uvijek bio zivotni san da postane profesionalna kuvarica. Ona se trudi i uči da kuva japansku hranu te sanja o tome da jednog dana otvori svoj restoran.Ali, kako bi mogla da plati studentski dom postaje  Feritov  lični kuvar. Bogati biznismen Ferit i Nazli upoznaće se spletom slučajnih okolnosti i otvorit će vrata nemoguće ljubavi.

2: Nazli uživa dok pravi svoje specijalitete te na taj način očarava svog gazdu. Ferit je taj koji ne zna za loše stvari, neimaštinu i slično, vec uživa u svom bogatstvu. Asli svi gledaju samo kao običnu kuvaricu ali dan kada se Asli sredi, i dođe na jednu zabavu na kojoj je i Ferit, očara ne samo njega već sve goste koji su prisutni na zabavi. Nazli zablista baš kao mjesec kada se pojavi na stepenicama u prekrasnoj haljini. Svi ostaju bez riječi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site