Ranjene ptice 189. i 190. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 189. i 190. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 189. i 190. epizoda!
189 epizoda

Dogan i Mine se provode u lunaparku. U kafeu su svi napeti jer su došli ljudi po Mine. Jašar čini sve kako bi usrećio Asli. Merjem je ljuta na Leventa, jer je pomislio kako je ona zapalila Melisinu venčanicu. Bahadir čuje Hulijin i Melisin razgovor u kojem Melis priznaje da je zapalila venčanicu, te savetuje Leventa da je ne ženi, jer ga ona ne voli, već je opsednuta njime.

190 epizoda

Levent traži oproštaj od Merjem i odbija dati Melis prsten koji mu daje njegova majka a pripadala je njegovoj baki. Mine se sve više zaljubljuje u Dogana. Neriman i Safije saznaju kako je pravo ime Mine zapravo Zehra i postaju svesne da o njoj zapravo ništa ne znaju. Melisina tajna o njenoj lažnoj neplodnosti umalo da se sazna, te je ona sve više zabrinuta da ukućani ne saznaju istinu. Hulija shvata da Melis nešto muti, te odlučuje saznati o čemu se radi.

Sve epizode turske serije Ranjene ptice

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site