Ranjene ptice od 70. do 72. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 70. do 72. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 70. do 72. epizode!
70 epizoda
Kako bih ocrnila Merjem, Melis govori gospodji Olivije istinu o Levantu i opasnosti koja mu je pretila zbog Merjeminih otmičara.Levant besan prisustvuje razgovoru.Tekin preti Durmušu, te on pravi scenu na njenom radnom mestu kako bih ona dobila otkaz.
71 epizoda
Durmuš je srećan što je Merjem upala u nevolju jer ga nije poslušala.Omer se zaželeo Merjem, te traži od Lervanta da ga odvede da vidi sestru.Durmuš od njih krije da je Merjem u kući, te je njih dvoje odlaze tražiti u njenoj ulici.Merjem doživio napad panike jer je Durmuš zaključao u sobu.
72 epizoda
Tokom razgovora sa Ajše, Levant otkriva gde se nalazi Merjem, te odlazi da je spasi.Levant priznaje Džemalu da gaji iskrena osećanja prema Merjem, te namerava da joj to prizna.Melis sa Tekinom smišlja nov plan da razdvoji dvoje zaljubljenih.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site