Ranjene ptice od 73. do 75. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 73. do 75. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 73. do 75. epizode!
73 epizoda
Durmuš ne da miora ukućanima konaka, te Merjem predlaže Ulviji da bi najbolje bilo da napusti konak.Melis to jedva dočeka, pa joj odmah predloži da može otići kod njenih prijatelja u Antaliju i da će joj oni naći smeštaj i posao.Omeru je teško zbog sestrinog odlaska, a takodje i Levantu.
74 epizoda
Melis je besna jer se Merjem vratila.Džemil je zabrinut za Ajše, jer mu se ne javlja na pozive.Levant pokušava da razgovara sa Merjem, ali ga ona izbegava pokušavajući na taj način da se izbori sa svojim osećanjima.Neriman nagovara Dogana da zaprosi Ajše, pretpostavljajući da dok o Ajše kruže tračevi, Safije ih neće odbiti.
75 epizoda
Ajše mora napustiti sve i otići kod oca u Nemačku.Dogan planira da iskoristi tu situaciju i da je zaprosi.Tekin preti Durmušu da dovede Omera, jer će se tako i Merjem vratiti.Safije i Nurten nagovaraju Ajše da se uda za Dogana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site