Rishta Likhenge Hum Naya - 103. ep. - CT želi rastaviti Diyu i Ratana!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 103. ep. – CT želi rastaviti Diyu i Ratana!

By  | 

Ratan zove Diyu i pita što je to uradila, ne može da vjeruje. Diya govori da ni ona je može da vjeruje, ali eto, uradila je. Da li mu se sviđa? Ratan govori da je dobro, ali previše slatko. Diya misli kako nije dodala šećer u hranu, sigurno metaforično priča o njenoj ljubavi. Veli da je slatko. On govori da on ne može sam pojesti, podijeliće svima i prekine. Diya misli kako on želi da dijeli njenu ljubav?! Ode do hotela. Ratan dijeli đalebije zaposlenima. Diya govori da nije to poslala. Yash hvali Mohaninu hranu. Pričaju o medenom mjesecu. Savjetuje ga da se pridruži porodičnom biznisu, neka bude partner Ratanu. Yash govori da neće napustiti svoj posao i ne želi ga pitati to. Mohana pita da li je ljut, on ne razumije njene emocije, ne želi mu ništa loše. Neka razmisli.
Ratan govori Diyi da će biti na tv, promoviše emisiju neku. Diya načuje od Sakshi da je ugovoreno vjenčanje Yasha i Mohane. Ode pitati CT je li istina. Ona potvrdi. Mislila je da ona odlazi. Diya veli da radi na svom odnosu. Voli Ratana i želi biti sa njim. Želi mu priznati i prihvatiće kakva god njegova odluka bude. Dotakne joj stopala, ali ova je ne blagoslovi. Nitya uzme njenu ruku i stavi na Diyinu glavu. Diya im se zahvali da podršci. Nitya govori CT kad Diya ode, da je Diya shvatila svoju ljubav i trebali bi ih ujedniti sada.
Najava: Diya snima svoje ljubavno priznanje. CT planira da ih rastavi i spriječi je u priznanju ljubavi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site