Rishta Likhenge Hum Naya - 133. ep.- Diya i Ratan spase porodicu!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 133. ep.- Diya i Ratan spase porodicu!

By  | 

Meethi govori svima da su taoci u terorističkom napadu i ako neko pokuša pobjeći, biće ubijen. Ona i Deepu traže diplomatu koji je meta. Mohak veli da su mislili da je ona kuvarica, a ono terorista. CT pita gdje je Ratan, da mu se ne desi nešto? Sakshi vidi Deepu sa Meethi i pita ga da ih spasi, pokaže mu gdje su. Deepu veli da je dobro da mu je rekla, biće ih lakše ubiti. Zajedno sa ostalima uperi pištolje u njih. CT govori da to znači da on nije njihov Ratan, lagao ih je i igrao se njihovim osjećanjima. Deepu veli da su slijepi, izbacili su svoju krv iz palate. Zbog njih, blizu su da unište Indiju. Diya je spasila diplmatu, ali ubiće njih sve. Diya i Ratan ih gledaju iz daljine. Ona mu kaže da odvede porodicu na sigurno, a ona će ometati Deepua. Ratan nr želi da rizikuje njen život. Diya veli da je dobro, neka uradi kako je rekla. Diya puca na Meethi, Yash takođe puca na teroriste. Diya provjeri i vidi da nema puno metaka više pa ih pospe bojom da ih oslijepi nakratko. Ratan odvede porodicu u sigurnu sobu. Ali nema Bhuvana, Sakshi i Mohane pa se vraća po njih. Deepu vidi da nema nikoga i govori da su imali samo jednu metu, ali ovi se igraju Holija sa njima. Diya i Yash dolaze u sigurnu sobu. Diya paniči jer nema Ratana. On kuca i ulazi, grli Diyu. Zabrinuo se za nju. Nije mogao naći Bhuvana, Mohanu i Sakshi. CT mu se izvini zs sve, Ratan je grli. Yash se isto izvini, Ratan oprašta. Deepu im predloži da mu predaju diplomatu ili će ih sve ubiti. Indijske diplomate predlože da predaju diplomatu. Diya kaže diplomati da pođe. Zatim se vrati i kaže da ga je sakrila na sigurno gdje samo ona zna. Potom ode po Bhuvana, Sakshi i Mohanu. Deepu naredi svojima da ubiju sve na koje naiđu. Bhuvan se krije u sobu. Meethi ulazi u sobu i sjedne ba krevet. Bhuvan izađe misleći da je siguran. Meethi krene da ga upica kada Diya stigne, udari je u glavu i spasi Bhuvana. On se izvinjava Ratanu, on mu oprosti. Sakhi i Mohana se kriju u sobu. Grle se i plaču. Yash ih spasi. Diya vidi kako dječak plače i uđe u sobu. Deepu dolazi tu.
Najava: Diya govori da je noć, svi su gladni, i djeca. Ratan govori da je u pravu. Deepu veli da su gladni, sigurno će doći u kuhinju. Postavi im zamku. Diya izlazi iz sigurne sobe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *