Rishta Likhenge Hum Naya - 14. ep. - Diya i Ratan imaju plan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 14. ep. – Diya i Ratan imaju plan!

By  | 

Ratan zadirkuje Diyu za njen dnevnik. Diya mu govori da prestane i da joj vrati dnevnik. Ratan ipak nastavlja, pita je da mu se pridruži u diskoteci jer on može ići samo ako ide sa njim. Ona se složi, ali noga joj je i dalje povrijeđena. On veli da se oporavi pa će onda.
Yash priča sa ocem i nagovara ga da se vrati kod mame, on je povrijedio danas. Otac Raghu veli da u nekim vezama, bolje je da se drže podalje. Yash pita koji je razlog. Otac odgovori da je bolje da neke tajne ostanu tajne.
Mohak pokazuje Diyi račune od hotela. On ode. Isha dolazi, Diya je pozovr da dođe, oslovi je sa sestro. Isha se zgrane, neka je ne zove tako. Neka pusti Mohaka da popije sa njom čaj, ne da mu mira, radi za nju od 9 do 9. Nastavi galamiti na nju, da će nakon 15 dana otići iz kuće konačno.
Porodica doručkuje. Ratan dovodi Diyu da jede sa njima. Isha govori da će je tolerisati 15 dana. Ratan veli da su u pravu, ako Diya i on ne nađu krivca, on će prodati svu imovinu i napustiti Indiju zauvijek. Sve je njegovo, zbog toga ga napadaju, kad proda, to više neće biti problem. Signalizira Diyi prisjećajući se plana da razotkriju neprijatelje.
Ratan i dalje glumi da prodaje palatu. Priya smišlja kako da dovrši započeti. CT govori Ratanu da ne ide u sobu za mučenje, tamo su najveći i najokrutniji kriminalci kažnjeni. On se složi. CT se zlobno smije razmišljajući kako će Ratan sigurno otići u tu sobu.
Najava: Priya daje tablete za spavanje Diyi i misli kako će Ratan biti mrtav dok se ona probudi. Ratan je u sobi za mučenje, zagleda.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno