Rishta Likhenge Hum Naya- 21. ep.- Ratan misli da se sviđa Diyi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 21. ep.- Ratan misli da se sviđa Diyi!

By  | 

CT smišlja novi plan. Ratan pita Diyu koji je njen plan. Ide za njom. Tuš se polomi i isprska ih voda. Diya je ljuta i krene otiću. On upadne u kadu i povuče je sa sobom. Naslovna numera svira u pozadini. Diya nervozno ustaje i pomogne i njemu da ustane. On je nastavi pitati koji joj je plan. Priya preko telefona upozori muža da moraju biti oprezni.
Diya sprema čaj i ugleda Ratanovu poruku izvinjenja. Uzme je. Ratan ulazi i pita je da li je vidjela poruku. Ona negira, odletjela je, neka kaže šta ima. On stoji nervozno. Njihova prepirke se nastavljaju. On je pita za plan. Ona govori da nema. Samo želi da uplaši neprijatelje da sami pogriješe.
Diya se u hodniku sudari sa CT, koja vikne na nju. Priya ispituje Yasha o sledećem Diyinom koraku. On ne zna. Ode. CT je upozori da ne insistira, sumnjivo je.
Prijatelji ubjeđuju Ratana da Diya osjeća nešto prema njemu. Kasnije mu Yash kaže da je Diya baš zamišljena. Ratan se pita da li je istina da joj se sviđa. Diya ga greškom nazove, izgubljena u mislima i on veli da je znao da misli na njega. Čuje muziku i dođe do nje. Diya se pita nervozno kako da kaže Ratanu…Ratan to čuje i misli da joj se zaista sviđa.
Najava: Ratan govori Diyi da on ima mnogo mana, laže. Ona doda i da je nemaran. On se iznervira, ako ima takve mane, zašto joj se sviđa. Diya ga iznenađena gleda.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno