Rishta Likhenge Hum Naya - 26. ep. - Cvet koji simbolizuje Ratanovu i Diyinu ljubav promeni boju!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 26. ep. – Cvet koji simbolizuje Ratanovu i Diyinu ljubav promeni boju!

By  | 


Rishta Likhenge Hum Naya – 26. ep. – Cvet koji simbolizuje Ratanovu i Diyinu ljubav promeni boju!

Prevela: Vivi 
Ratan i Diya se mole sa porodicom. Sveštenik se moli za njihovu ljubav i govori značenje žutog cvijeta, kako se on pretvori iz crvene u žutu boju i simbolizuje ljubav. CT ljutito posmatra njih dvoje. Dođe kući ljuta, Diya ne može biti kraljica. Zapali joj se veo, ali ona ne shvata, izgubljena je u mislila. Yash je spasi. Diya i Ratan se vraćaju u sobu. U kupatilu, Ratan govori Diyu da je plan njihovih neprijatelja propao sigurno. Diya se prisjeti incidenta i pohvali ga da je odlično glumio. Ratan napiše “volim te” na ogledalu i veli da je zaista voli, to je shvatio dok je nosio do hrama. Diya mu kaže da se uozbilji. On uzme vodeni pištolj i uperi u sebe. Ona mu veli da prestane sa dramom. On se nasmije, kako glumi? Pištolj opali slučajno i poprska je po licu. Diya ljutito izađe i vidi da je cvijet promijenio boju. Pita ga li je to opet njegova zezalica. On negira, ajde da pregledaju kamere. Isha i Ayush se raspravljaju. Ona želi da idu na odmor, stalno služi Diyu. On odbrusi da kad god dođe sa posla umoran, ona je ljuta i ljubomorna. Diya i Ratan gledaju snimak kamere i vide da se cvijet sam promijenio iz crvene u žutu boju. Nervozni su. Ratan je smiruje, on ne vjeruje u to. Njena narukvica se zakači za njegovu odjeću. Naslovna numera svira dok se gledaju.
Najava: Ratan predloži Diyu da završe ljubavnu dramu, koji je sledeći plan? Ona mu kaže. On vikne da je luda, on to neće uraditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site